Ben konu acıp acmamayı cok duşundum.. Araştırmaya calıştım ama depresyonla ilgili girdiğim sayfalarda okuduğum her şey bende var gibi geliyor.. Depresyonda mıyım bilmiyorum..
Okul sebebiyle farklı bir şehirdeyim ve 2 senedir burayı hicbir şekilde sevemedim.. Erkek arkadaşımda farklı bir şehirde..
Arkadaşlarımla aram ne durumda? Once cok iyi oluyoruz yani bir ortama cabuk ısınamıyorum ama alıştıktan sonra da daha rahat davranıyorum sıcakkanlı olmaya calışıyorum.. 2 3 ay bu şekilde gidiyor ve ben bir anda o cevremdeki insanların hepsinden soğuyorum hicbirinin yuzunu gormeye bile tahammulum olmuyor. Ailemle veya erkek arkadaşımla konuşmak bile istemiyorum.. Odamdan cıkmıyorum.. Ama bu durum surekli bir durum değil 1 2 ay cok iyi(regl donemleri dışında) 2 3 ay cok kotuyum..
İnsanların bana davranışlarında surekli art niyet arıyorum surekli beni kullandıklarını duşunuyorum(herhangi bir konuda sacma bir bahane fark edersem, yalan yakalarsam)
İnsanlar surekli benim iyi niyetlerimi kullanıyor sanki...
Hic kimseyle konuşmak, goruşmek, gezmek vs istemiyorum surekli odamda oturayım hicbir şey yapmadan oylece durayım istiyorum...
Depresyonda mıyım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum..
Depresyonda mıyım bilmiyorum..
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Depresyonda mıyım bilmiyorum..