Merhaba,
oncelikle soruma cevap verdiğiniz icin teşekkur ederim.
Kendimi psikolojik olarak rahatsız hissediyorum.mutlu değilim.hic birsey beni mutlu etmiyor.hic bir işin sonunu getiremiyorum.kotumserim.takıntılarım var.kompleksliyim.
yeme bozukluğum var.kendime guvenim yok.kendi başıma hicbir iş başaramayacağımı hissediyorum.tutarsız davranıyorum.en onemlisi cok agrasif ve sinirliyim.kavgacıyım.dikkat dağınıklığım var.yemek yediğim zaman midem bulanıyır.kaybetme korkum var.eşimi ailemı kaybetmek beni korkutuyor.sevilmediğimi hissediyorum.ne yapacağımı bılmıyorum.olaylar karşısında kontrolumu kaybediyorum.bu belirtiler her 6 ay da bir nuksediyor.şuan eşimden boşanma arifesindeyiz ve cok uzuluyorum.ben yurt dışında yaşıyorum.tr.de bir dr.ile başlamak istiyorum.orda bir kere dr.gitmiştim bana ilac dahi vermeden ofke kontrolu terapilerini onerdi.
profesyonel yardıma ihtiyacı var biliyorum ama eğer dr.ilac tedavisini uygun gorur ise ve ben verdiği ilacları yaşadığım yerde bulamaz yada alamzsam tedavimi nasıl surdururum? surduremezsem daha kotu olur mu rahatsızlığım.teşekkur ederim
Psikolojik rahatsızlıklarım var,ne yapmalıyım?
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Psikolojik rahatsızlıklarım var,ne yapmalıyım?