acil yorumunuzu bekliyorum
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- acil yorumunuzu bekliyorum
-
20-09-2022, 05:59:29merhaba doktor hanım oncelikle şimdiden vereceğiniz cevap icin teşekkur ederim benim sorunumda malesef kıskanclık her gun bu yuzden baktın mı gordun mu diye diye eşimle kavga ediyoruz yaz mevsimindeyiz illaki goruyorum diyo cok uzuluyorum ağlıyorum artık akrabalarımıza bile bu durumu yansıttı herkes erkektir bakar diyo beni haksız buluyo ozguven eksikliğimde yok doktora gitmek istiyorum neeşim gelmeyi kabul ediyo ne de beni gonderiyo sen kafayı yemişsin diyo kendin biraz duşun bana hak verirsin diyo duşunuyorum bazen hak veriyorum herhangi kıskanclık yaratacak bir durumda yine ofkeye kapılıyorum aynı tepkiyi veriyorum yine tartışıyoruz bıktım nefes alamıyorum beni rahat bırak ben buyum diyo ayrılırsak olan sana olur ben erkeğim bana bişey olmaz kendini duzelt diyo ben onun başka bayanlara bakmasını nasıl sineye cekebilirim kaldıramıyorum herşeye rağmen onu cok seviyorum ayrılırsak onsuzda yaşayamam ben boyle ne yapacağım ucretsiz internetten doktorlarla goruşebileceğim bir adres var mı ne olur bana da yardımcı olun