yaklaşık 13 yıl lityum kullandıktan sonra lityum zehirlenmesi şuphesiyle hastama lityum bıraktırıldı ve yerine depakin crone verildi.ancak 6-7 ay kullanmasına rağmen depresyonu duzelmedi.ek olarak risperdal kullanıyor,ayrıca titreme icin de akineton.depakini doktoru lamiktal ile değişti.diğer ilaclar aynı kaldı.4 aydan uzun bir sure de bunları kullandı ama faydası olmadı!tekrar lityuma başladı.10 gundur 3 lityum,2mg risperdal ve 1 akineton iciyor.evden dışarı cıkmıyor.devamlı yatıyor,zorla yemek yiyor,bende kotu hastalık var herkese bulaştırdım bu yuzden hepimizi oldurecekler diyor.bunu soylemeyi bazen cok abartıyor bazende susup sadece korkuyormusun denildiğinde soyluyor.doktora gitmeye cok zor ikna olduğundan duzenli tedavi alamıyor.araştırmalarımda lityumu bırakan ve başka ilac yada tekrar lityuma başlayanların bir kısmının lityuma bir kısmının ise hic bir tedaviye cevap vermediğini okudum.bunun doğruluk payı varmı?cok zor durumdayız.cevap ve onerilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkur ederim.