şimdiden ilgilendiğiniz icin teşekkur ederim.
ben yaklaşık 2 sne once ayağımı kırdım ve platin takıldı 5 ay yuruyemedim buarada eşimin başka biriyle goruştuğunu oğrendim ve ben depresyona girdim kendimde deildim devamlı sallanıyor konuşmuyor elimde bişilerle oynmk istiyordum ya telefon tuşuna basıyordum yada orgu oruyodum ama hızlı bişekilde kimseye bakmıyordum yanlızkalmakdan korkuyordum icime bi sıkıntı giriyordu delircek gibi oluyordum evde babam sakinleştirici veriyordu ama gecici oluyordu.2 kere acile kaldırıldım sonunda yuruyemediğim i,cin kardeşim sağlık ocağındaki dr la telle goruşturdu beni ve ona gore ilac verdi ve ilacları icmeye başladığım bir saat icinde rahatlamıştım. 1 sene kullandım bu ilacları eşimle barıştık. kendiliğimden bırakma kararı aldım dr gittim anlattım bebek duşunuyorduk daha bırakcak durumda olmadığımı soyledi ama istiyorsam bırakabilcemi soyledi tavsiyelerde bulundu ilk 1 ay zorluk cektim başım tuhaf oluyodu snra gecti.taaki hamile kalasıya kadar. ilk 5 ay yine iyiydim ama 7 aya girdim eşim benle kavga etmeye başladığın gunden itibaren artık cok kotu olmaya başladım. hemen sinirleniyorum herşeyi kafama takıp kuruyorum ve eşim ne derse desin hemen ağlıyorum birde halasının yuzunden benle kavga etmeye başladı 1 haftadır hep ağlıyorum YUKSEK TANSİYON hastasıyım buarada. 3 gundur sıkıntım gec.miyo ayaklarıma tuhaf ağrı giriyo hareket ettirme isteği duyuyorum icimde sıkıntı var hep ağlamak istiyorum ayaklarımın tuhaf hareket ettirme istğim yuzunden uyuyamıyorum. en kotusu eşimde depresyon ilacı kullanıyo ve oda devamlı sinirli halde banada sinirli davrandığı zaman daha kotu oluyorum. aile ozgwcmişimizdede var bu hastalık kardeşim şzofren 10 sene tedavi gordu kendini kesti hep. şimdi 2 cocuk annesi ilac kullanmıyo iyi ama cok sinirli. annem kardeşimin tedavi suresince hastalandı krizlere girdi oda hala ilac kullanıyo depresyon ilacı. ablamda panik atak var. yani hepimizin gecmişinde yaşadığımız sorunlar biyerlerde patlak vermiş.
ŞİMDİ BEN NE YAPAYIM 7 AYLIK HAMİLEYİM EVDE SORUNLAR BİTMİYO VE COK MUTSUZUM LUTFEN YARDIMCI OLUN BANA TEŞEKKUR EDERİM
hamileyim ve depresyon dayım acil cevap
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- hamileyim ve depresyon dayım acil cevap