şaka gibi. bu sitenin gun gectikce nekdar faydalı olduğuna kat ve kat inaniyorum..
bnde soru sormak istiyorum.. 2yıldır birini tanıorum.. sevgili ardaş vb.
ALLAH nasip ederse evlenmeyi duşuyoruz..
bana şizofren oldgunu soyledi.. arkadaşkende soyluyordu.. aynen şu kelimeyi kullanmıştı
"hic şaşmaz 2dunde bir olur" ozman umursamıyordum arkaadaşımdı sevgilim değildi.
sonra bi msj attı. "karanlıkta oturuyorum" die.. ustune gittiğimde oylesine soylediğini soylemişti..
bi gun buluşmuştuk.trendeydik.. birden tuaflaştı..gozleri farklı baktı.. hemen yuzunu cevirdi arkasına doğru..
ne oldu ne oldu dedim.. sıcaktn oyle olmuş:S sıcaga gelmediğini soyledi.. ama durup duruken hic normal bi hareket değildi:S
ne bi gun kus oldugumuzda "sevgilin şizofreni..icimde 3 kşi var. bi bn bi sen bide sevdiğin ben" die sornada bunun icin bnm ona
olan ilgisizliğimden dolayı dikkat cekmek icin soylediğini soyledi..ayrıldık falan sonra barıştık.. şimdi ne yapsa acaba hastamı diorum:s
diğer arkşlarla paylaştıklarımı buraya yazarsam dana sağlıklı olur..
alıntı:
şuan 23 yaşında.. 17 yaşında liseden mezun olmuş. 21 yaşındada okula başlamış.. bu arada 4 yıl kayıp var.. bunu sordum.. neden okula erken başlamadın die.. bana net cevap vermedi geciştirdi..
babasının ona tedavi icin bu yıl(gecen yıl anlatmıştı) seni irana goturcem demiş.. bu kabel etmemiş... bidha o gunlere geri donmek istemiyorum demişti.. nezman sordugumda pat die sorunca cevap vermeiyorum.. zaman icinde olucak anlatıcam bn sana demişti.. sende bni hissedersin anlarsın hemen yargılamazsın demişti... bikere goruştuk sıkıştırdım biraz... hastaneye yattım ilac tedavisi falan.. ve istanbulda bu tedaviyi gormuş.. şuan artık ilac kullanmıyormuş..
biz arkadaşken bana hic şaşmaz 2 gunde bi gun oluyo boyle demişti.. hatta bi cocuk varmış onların okuldan.. """gelip ona soylemiş bn boyle boyleyim die.. bn kmse soylemiyorum.. o neden gelip bana soyledi anlamadım. demişti"""
şuan iyi gerckten iyi(bunu olumlu duşunun die demiyorum. olumlu duşuncek bi tarafı yok cunku) sanırım ona iyi geldim.. ama bu ilerde ona ii gelceğim anlamına gelmez...
alıntı:
dun olayımız patlak verdi işte.. sevgilim yuksekovada yaşamış.. ve 3 kes olumden donduğunu soyluyor.. gunlerce yerden kalkmayan cesatler gormuş.. yaşadıgı cevreyle alaksı olabilir belki.. cocukken icine hep kapanık oldugunu hic gulmediğini soyledi..
ergenlik doneminde sinirle alakalı bişeyler yapamış.. once vanda sorada istanbul capada tedavi godruğunu soyledi.. tedavi surecindede cekapmış tahlilmiş tomografyiş.. boyle şeyler uygulandığını soyledi.. bunlar 3-4 yıl once olan şeyler..ben hayatında olmadan once.. 1 yıldan fazladır ilac kullanmadığını soyledi.. doktorla onceden telefonda goruşuyorlarmış.. ama şuan oda yokmuş.. ilaclarada gerek yokmuş.. cunku sinirle alakalı kck bişeymiş.. teşhis konulmamış.. cok kitap ve filim izlediği icin bu yakıştırmayı o kendine yapmış...
ben ona inanmadıgımı soyledim.. ailesnin ustune kuran ın ustune yemin ettiğini soyledin.. ben yinede inanmadıgımı soyledim.. beraber hastaneye gidip temiz raporu almamı istedi...
konu actım arkadaşlarla konuştuk. yorumad yazdılar sağolsunlar.. uzmansınız sanırım:S yardımcı olurmusnuz
Şizofren mi değilmi
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Şizofren mi değilmi