kendimi ifade etmeyi hic bi zaman beceremedim, ama artık icim icime sığmıyor birilerine derdimi anlatmak tavsiye almak istiyorum kızlar.
ozguvenim yok, cok sık kendimi sucluyorum, herşeyi kafama takıyorum, aniden sinirleniyorum, sinirlendiğimde gozum hic bişeyi gormuyor.... daha boyle bi suru şey. depresyonda mıyım bilmiyorum artık bu olay herşeyimi yaşantımı arkadaşlıklarımı ilişkimi bile etkilemeye başladı.
yolunda guzel giden ilişkim benim ve bu sacma davranışlarım yuzunden cok sarsıldı
hayatımda olan en ufak bi olayı buyutulmeyecek kadar buyutebiliyorum birkac yıl oncesine kadar boyle bi durumum yoktu. şu an 18 yaşındayım ve sınav heyecanı stresi derken iyice psikolojimin bozulduğunu hissediyorum artık hic kendime engel olamıyorum nerde nası tepki vereceğimi bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum kızlar :2:
cok sık ağlama nobetlerine girer oldum gecen seneye kadar hic kimsenin onunde ağlayamayan ben bu sene ulu orta her yer hıckıra hıckıra ağlar oldum. kendimi kaybediyorum artık neden niye oldu bilmiyorum bunun cozumu var mı bilmiyorum sadece yazıp derdimi anlatmak istedim bu derdimin bi dermanı varsa yazın lutfen
Depresyon :(
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme