Merhaba.
Yaklaşık iki senedir evde yalnız başıma kalamıyorum. Erkek arkadaşımla yaşıyorum ve biz beraber olmadan once annesi vefat etti. O zamandan beri takıntı yaptım kendime ve evde kesinlikle yalnız kalamıyorum.
Doktora gittim, ilac kullandım, hipnoza gittim, Allah'a sığındım, dualar okudum, kısacası bir cok şeyi denedim ama bir turlu yenemiyorum bunu.
Onceden cok sorunlu bir bayandım. Sonra hayatıma erkek arkadaşım girdi, butun hayatım duzene girdi. Hep hayalini kurardım kendi evim, arabam olsun, erkek arkadaşımla aynı evi paylaşayım diye. Butun hayal ettiklerim gercek oldu ama hicbirinin tadına varamıyorum cunku kafamda surekli bu var. Erkek arkadaşım haftanın 4 gunu gece calışıyorum, sabah eve geliyor ve yakın zamanda 5 ay askere gidecek.
Butun bunların yanında, o hayatımda olmasa bile tek başıma bir evde yaşayabileceğimi duşunmuyorum. Surekli paranormal şeyler gormekten korkuyorum. Olumden korkan bir insan değilim ama doğaustu bir şeyin başıma gelmesinden cok korkuyorum. Sacma ve inandığım şeyler değil bunlar aslında ama kendime hakim olamıyorum evde yalnız başıma kalmam gerektiğinde.
Surekli birilerini yanımda kalması icin ikna etmeye calışıyorum.
Bazen benim dışımda başkalarının evde yalnız kaldığını duşunmek iyi geliyor, sonra yine aynı şeyleri duşunuyorum.
Ben de evimde kitabımı okumak, yemek yapmak, eskisi gibi evimde yalnız kalmaktan hoşlanmak istiyorum. Bazı geceler yanımda biri olsa bile ağlıyorum, surekli huzursuzum.
Benim gibi olan var mı? Ya da boyle durumlarda ne yapmam gerekiyor? İlac kullanmalı mıyım? İzmir'de oturuyorum ben. Onerebileceğiniz bir doktor var mı?
Yardımcı olabilen olursa gercekten cok sevinirim.