Ne yapmalıyım bilmiyorum (yardım edin)
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Ne yapmalıyım bilmiyorum (yardım edin)
-
20-09-2022, 05:04:12Merhaba kızlar ben 18 yaşındayım.guzel bi ailem guzel bi hayatım var.fakat bi sorunum var yıllardır kurtulamıyorum.Benim karşı cinsle iletişimim hic iyi değil.bu yaşıma kadar hic doğru duzgun sevgilim olmadı ve bunun tek suclusu benim.cirkin yada beğenilmeyen birimiyim? hayır kesinlikle değilim.bi cok teklif alıyorum fakat hepsine direkt hayır cevabını veriyorum.cunku karşı cinsle yuzyuze konuşma problemim var.yuzlerine bakıp konuşamıyorum.cok utanıyorum.hep kacmak zorunda kalıyorum.sanki yuzumde bişey varmış gibi hic rahat olamıyorum.cantamda surekli ayna var.10 dakikada bir cıkartıp bakıyorum acaba yuzumde bişey mi var diye.aynamı cebimde bile taşıyorum o kadar takıntılıyım.karanlık bi ortamda konuşabiliyorum yada gece karanlığında konuşabiliyorum.bambaşka biri oluyorum.cok rahat,neşeli bi şekilde konuşuyorum.ama gunduz yapamıyorum bunu.galiba yuzum net bi şekilde gorunduğu icin.yardım edin lutfen ne yapmalıyım? bu sorun yuzunden cok mutsuz oluyorum,uzuluyorum.sevdiğim kişiyi bile bu sorun yuzunden kaybettim.hayır dedim ve o gitti...