Merhaba kızlar,yaklaşık 6-7 ay once kardiyolojiye gittim.Sebebi ise carpıntıydı.hızlı kilo aldığım icin olduğunu duşundum ben .doktor eko cetirdi.normal bir zamanda bile kalp atışları 90 larda falan oluyordu.ilac verdi bunu iki ay kullan sonra tekrar gel dedi.bu arada holter de bağladı.geceleri uyurken kalp atışım zaman zaman 170leri vurmuş.ama kalbimde durma falan yoktu.ilacı iki ay kadar kullandım.ilk bir ay sakinleştim,kalp atışlarım duzene girdi gibiydi ama daha sonra ilac hic kullanmamışım gibi yine maraton koşar gibi atıyordu.iki ay sonra başka bir doktopra gittim cunku taşınmıştım.bu doktorda holter bağladı.sonuclar birinci ile hemen hemen aynı cıktı.bir de kalbime ultrason ile baktı.herhangi bir sorun bulamadı.demek ki senin kalp atışın boyle dedi.ilac falan vermedi.
ama ilk doktorum demişti ki kalbin bu ritimle atarsa bir zaman sonra kalp yetmezliği oluşabilir.benim de icim pek rahat etmemişti ikinci doktorun soyledikleriyle.şimdi diyeceksiniz ki bunun psikoloji bolumuyle ne alakası var.hemşire bir arkadaşım panik atak olabileceğimi soyledi.yani sadece buna bakarak panik atak diyebilir miyiz ki