Merhaba Meltem hanım.Henuz 17 yaşındayım.herkes yaşıma gore fazla olgun olduğumu soyler hep.hicbir zaman diğer ergen kızların yaptıkları şeyler ilgimi cekmemiştir.Mesela kız arkadaşlarımın konuştuğu konular hep moda hep guzellik bende konuşurum ama oylesine.erkekler hakkında konuşurlardı işte cok seviyorum kavga ettik ben ne yapıcam falan gibi şeyler ben hep terslerdim yok daha neler bu yaşta aşkmı olurmuş oturun derslerinize calışın falan derdim.cunki gercekten oyle duşunuyordum.Şimdi gelelim sorunuma...
Bu sene agir bir stresten sonra universiteye girdim.hemde istediğim bolume.sınavdan sonra gittim burnuma estetik yaptırdım.Doktorum 36-37 yaşlarında ama daha genc gosteriyor kesinlikle cok karizmatik.Ve en onemlisi fazla medeni,centilmen ne bileyim ideal erkek konumunda biri.ameliyat iyi gecti ama ben psikolojik olarak dağıldım anestezi benim beynimi tamamen bozdu sanki.burnumda tamponlar var nefes alamıyorum cıldırıyorum sanki.tam 3 gun uyku uyuyamadım.surekli sacma şeyler geliyor aklıma hayret ediyorum bunları benmi duşunuyorum diye.nefes alamadığın icin boylesin gececek diyorlar.tamam her şey gececek eskisi gibi olacak diyorum ama doktorum hep beynimde sanki.yanına gittiğim zaman rahatlıyorum o yanımdayken bir şey olmaz diyorum hep gormek istiyorum onu.yarın gidecek ve ben haftalarca onu goremicem ne yapıcam hic bilmiyorum surekli onu duşunuyorum.ben hep arada yaş farkı olan ilişkileri kendimden fazla buyuk erkeklere aşık olmayı falan sacma buldum mumkun değil ben yapmam oyle bir şey diyordum.Ne bu şimdi anlamıyorum.adam belki evli belki cocukları var bilmiyorum.Tek bildiğim onu her gun gormek istiyorum.hatta gidip hemşirelik kursu gecerek klinikde işe girmeyi bile duşunuyorum sırf ayda bir kere ama 7 gun boyunca onu gormek icin.carşamba benim tamponlarım cıkacak ama o yarın gidiyor asistanı yapıcak.sonra bana ameliyatın 1 ayında gelin doktor baksın diyecek.Ondan sonra 3. ayinda 6. ayinda falan gelin diyecekler.ne yapıcam ben onu gormeden.Ne yani ben aşıkmı oldum doktoruma yoksa gecip gidecekmi sadece ameliyat yuzunden bozulan sinirlerim yuzundenmi boyle?? ne yapıcam ben olmayacak birşey 20 yaş fark var aramızda kim bilir belke benim kadar cocukları var ayrıca ben kendimden 20 yaş buyuk birine aşık olmak istemiyorum.tamam genc gosteriyor hayalimde oluşturduğum erkek boyle olmalı dediğim butun kriterlere uyuyor ama cok zor bir şey bu.Ne yapmam gerek Meltem hanım lurfen bana acıklayıcı bir cevap yazın cok ihtiyacım var lutfen