arkadaşlar benim sorunum da eşimin manasız kıskanclıklarıyla ilgili.artık hayatımdan bezdim butun psikolojim bozuldu.telefonumu ben uyurken karıştırıyor gecenin bir yarısı beni uyandırıp bu kim şu kim.bu mesajında ne demek istedin.ya duşunebiliyormusunuz gecenin bir yarısı o derin uykudan uyandırılıp soru yağmuruna tutuluyorsunuz.bu davranış ayda 1 yada 2 kez tekrarlanıyor.butun hayatımı acaba kıskanırmı problem cıkarırmı diye yaşamaya başladım.yolda bir tanıdıkla karşılaşsak selam versemmi vermesem mi diye duşunuyorum.aynı şey dun gece gene oldu.bu sefer tartışmak yerine konuşmaya calıştım.bunu neden yaptığını bana neden guvenmediğini gercekten merak ettiğimi sakin bir şekilde sordum.ama sanki beni kavga etmeye teşvik eder gibi telefonumu karıştırmasının gayet doğal olduğunu cunku onun karısı olduğumu gayet sert bir dille sorduktan sonrada gozlerimin icine bakarak noldu hayırdır neden rahatsız oldun diye imalı bir soru yoneltti.tabiki gece gece kıyamet koptu.şimdi biliyorum 2 gune sakinleşek yaptığı şeyin farkına varacak.sonra oturup konuşacağız.ozur dileyecek.yardım alması gerektiğini soyleyeceğim.farkındayım diyecek.birlikte gidelim benimde ihtiyacım var diyeceğim tamam araştırayım gidelim ikimizinde ihtiyacı var diyecek.ama hic bizaman doktora gitmeyecek.nolur yardım edin gercekten evliliğim bitme noktasına geldi.cunku artık bende onunla aynı ortamda bulunmak istemiyorum eskisi gibi o konuşurken ona katılamıyorum.akşamları genelde yanında oturmamak icin mutfakta iş yapıyorum.cunku hakikaten bu davranışından sonra ona sinir oluyorum.o ikiş gun sonra herşeyi unutuyor ama ben bir turlu icimden atamıyorum.cunku biliyorum ki aynı şeyi tekrar yapacak.aslında bu huyu olmasa mukemmel bir koca.onu seviyorum ve bu evliliğin bitmesini istemiyorum.ne olur bana yardımcı olun!!!!!!