dr hanım mrb yaşadığım bi cok olaydan sonra kendi kendime yetemez oldum yada boyle duşunur oldum kurtakj olmak zorunda kaldım herşeyi cok kafaya taktığım icin stres kaynaklı kist patlaması yaşadım daha sonra eşimin ailesiyle problemler yaşadım ve tekrar strese girdim sonucunda hic boyle bi problemim yokken polikistik over oldum doktor stres kaynaklı dedi ve bu durumdan dolayı surekli eşimi ve eşimin ailesini sucluyorum uyuyamaz oldum surekli kotu duşunuyorum bi daha bebeğim olmuycakmış gibi geliyo intihar edesim geliyo ve surekli kendime zarar vermek istiyorum kurtuluu kendime zarar vermekte buluyorum cok şukur daha zarar vermedim kendime ve gecen gun doktora başvurdum dr bi cok test yaptı ve depresyon cok ağır durumda dedi ve prozac verdi ama ilacı almaya başladım ve 2. gununde hırcınlaştım iyice aşırı tepki vermeye başladım herşeye durduk yere eşime saldırıyorum herşeyden şuphe ediyorum kullandığımın 2. gununden beri ,zestedde uyku icin verdi ama bi daha uyanamam diye korktuğum icin kullanamıyorum ne yapıcğımı şaşırdım artık kafamda hrşeyi kurar oldum ve ilacı aldığımdan beri cok guveniyorum kendime olum daha kolay geliyo ama yinede korkuyorum ilaca devam etmeli miyim ?