ben %100 atanacağım gozuyle baktığım eylul ataması sonrası 0.3 puanla kaldım. ondan sonra cok değiştim.
Gecen yıl haftanın 7gunu calışıyordum haftaici ucretli oğretmenlik haftasonu ise dershanede oğretmenlik yapıyordum. Adana merkezde oturuyordum. kalabalık bir ailede yaşıyordum.
Şimdi dağın başında oturuyorum ve atanamadığım icin, burdada calışacağım bir dershane olmadığı icin surekli evdeyim. kimse oturmuyor etrafımda. bir aşağıda 80li yaşlardaki evsahibim, bide yantaraftaki 70li yaşlarda bir teyze var. gelenim gidenim yok. eşim coğu zaman nobetci. bir net birde tv var en yakın arkadşım.
sorunum cok sinirliyim uzun zamandır. Cok fazla ani cıkışlar yapıyorum. birden sinirlenip bağırabiliyorm. evde "akasya durağını" bile izlerken ağlayabiliyorum. Bir kac kez sinir krzi gecirdim. elim ayağım titriyor oyle zamanlarda ve nefes alışverişimi kontrol edemiyorum. Allah korkusu olmasa olmek bile istiyorum Bayramda izne cıkacaz. Adanaya gittiğimde doktora gorunmek istiyorum hangisi bana uygun olur. antidepresan kullanmak uygun olurmu
psikolog mu yoksa psikiyatr mı sorunumu cozer?
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- psikolog mu yoksa psikiyatr mı sorunumu cozer?