cokk kotuyum ne yapmalıyım
merhaba meltem hanım. yazdan beri kendimi surekli mutsuz hissediyorum.oyle boyle değil geceleri uyuyamıyorum gun icinde ise hep yatsam uyumasam bile kalkıp rutin işleri yapmak bile istemiyorum,cık kafanı dağıt diyorlar istemiyorum.3 yaşında bir oğlum var onla bile ilgilenmek istemiyorum.ondan oncede cok rahat bi insan değildim kızdığım uzulduğum şeyleri (o zaman sadece kayınvalide sorunum vardı) kafama takardım ama birkac gun sonra gecerdi normal olurdum.haziran ayında eşimin biriyle netten konuştuğunu oğrendim ve yıkıldım.o zaman gercek uzulmek neymiş anladım.tam aldatma gibi değil 1 kere buluşmuşlar sonra nette ve tel la bu da bir aldatma kesinlikle sadece boyutunu anlatmak icin acıkladım.eşimde gecen kış zor bir durumdaydı psikoljisi bozulmuştu ilac falan kullandı bi ara o zaman başlamış bişey diye boşluktan diye kendimi avutmaya calışıyorum ,ciddi değil oylesine diyorum,cocuğum var unut diyorum ama olmuyor.en fazla 1 hafta iyiyim yani iyiyiz sonra yine başa donuyoruz uykusuzluk mutsuzluk tartışmalar.eşim hep yanımda onun sayesinde konuşa konuşa cıkıyorum bu durumdan tamam iyiyim artık diyorum duşunmiycem diyorm 1 hafta 10 gun bazen daha kısa bi sure sonra yine aynı şeyler.hep aynı konu olmuyo taktığım,ailesiyle ilgili şeyler de oluyor .o konu bi vesile oldu birbirimizi hic anlamadığımız kadar iyi anladık.onceden sorunumuzu normal konuşamazdık empati kuramazdık hep birbirimizi suclardık.şimdi cok daha iyi konuşabiliyoruz ve en onemlisi birbirimizi cok sevdiğimizi anladık.ama ben bunlara rağmen bişey oluyo bişey hatırlıyorum ve hepsi bir bir donmeye başlıyor beynimde ve cokuyorum.normalmi bu yaşadıklarım değilse bu yaşadıklarımın adı nedir ne yapmalıyım sizce.şimdiden teşekkurler. cok ihtiyacım var lutfen bişeyler soylermisiniz
nolur yardım edin
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- nolur yardım edin