Kızlar merhaba,
Son birkac gundur cok zor donemlerden geciyordum. Normalde gayet hayatım duzende, sosyal fobisi olmayan, tam aksine surekli insan onunde olan biriyim. Kimi zaman reklam cekimleri kimi zaman seslendirme gibi aktivitelerle cok "sosyal" bir mesleğim var. 3 sene once kurduğum bir de kucuk bir yayıncılık şirketim var, bu bende biraz stres yapıyor ancak kendi işim olması dolayısıyla mutlu bir stresti bence.
Lakin 2 gun once, otobuste eve giderken fenalaştım. İnsanlar uzerime uzerime gelmeye başladı, kalbim cok hızlı atmaya, gozlerim sanki başka birinin gozleriyle goruyormuş gibi hissetmeye ve sesler yankılanmaya başladı. Olum gibiydi kızlar kendimi nasıl sokağa attığımı hatırlamıyorum. Ardından da sinir bir mide bulantısı ile sokaklarda sendeleye sendeleye yurumeye başladım. Bir taksi ile en yakın hastanenin aciline kaldırıldım. Hem norolojik hem de kulak testleri(baş donmesi icin) ufak testler yapıldı ve bişey cıkmadı sonunda serumla sakinleştirici verildi. Bu sizce de panik atağa benzemiyor mu?
2 gun oldu ve ben dışarı cıkmaya korkuyorum, sorf korku olsa iyi! Uzerimde muthiş bir yorgunluk ve kafamın icinde sanki beynimde cakan şimşekler var. Boyle birden beynime elektrik carpıyor "zınn" diye 1 saniye falan suruyor. İşime gidemiyorum, sokağa cıkamıyorum. Ne yapmam lazım,nolur bana yardım edin cok zor durumdayım!
Beynimde Cakan Şimşekler ve Panik Atak
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●7 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Beynimde Cakan Şimşekler ve Panik Atak