Merhaba Meltem hanım
Benim sorunum biraz tuhaf ve sizede cok sacma gelebilir ama gercekten bana cok ağır duygular yaşatıyor. Buna fobi mi denir başka bişey mi bilemiyorum ama ben serum taktırdığım zaman kendimi kaybediyorum. 3 gun aralıksız migren ağrısı cektiğim icin serum taktırmıştım. İğneden korkmam. serumuda taktırırken rahatsız olmuyorum ama bitmesini beklerken ve sonraki 24 saat herşey uzerime geliyor sanki. Daralıyorum, ayakta duramıyorum, konuşanları anlayamıyorum. Konuşacak derman bulamıyorum. Uyuyamıyorum, kendimi zorlayıp biraz dalsamda sabaha kadar defalarca irkilip uyanıyorum. O an o duygudan kurtulmak icin olmek bile istiyorum.Cığlık cığlığa bağırıp ağlamak istiyorum. Biri beni boğuyormuş gibi, vucudum yanıyormuş gibi hissediyorum. Kuşlar aşırı sıcakta serinlemek icin kanatlarını acar ya bende yatakta onlar gibi kolumu bacağımı nereye atayım bilemiyorum. Bikac kez bu durumu aşmak icin migren anında serum taktırmaya devam ettim ama hep aynı sonuc. Kendimi sakinleştirmeye telkin etmeye calışıyorum, bu hissettiklerimin gecici olduğunu duşunmeye calışıyorum ama olmuyor.Serumdan sonra eve giderken bile yol bitmek bilmiyor.Bilincim acık ama kolumun bacağımın canı kesilmiş gibi kendimi salıveriyorum. Sonunda vazgectim. Bana ''bu duyguyu 1 gun yaşamaktansa 1 hafta migren ağrısı cekerim daha iyi'' dedirtiyor. Asıl mesele ben hamileyim. İnanın doğum değilde ya serum takılırsa korkusu yaşıyorum. ben 5 dakikada biten o seruma dayanamayıp cıkarıp atmak isterken saatlerce kolumda serum iğnesi nasıl dayanırım. Bunu duşunurken bile o anı yaşıyorum. Ben ne yapıcam doktor hanım bu durumun ustesinden nasıl gelicem. Lutfen bana bi akıl verin....