Sorun Bendemi İnsanlardamı ?
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Sorun Bendemi İnsanlardamı ?
-
20-09-2022, 04:52:1922 yaşındayım Eşimin Gozunde Cok Cekingen Sessiz bir insanım Surekli bir toplumun icine girince beni gozetliyor. Yok Sohbete dahil olmuyorsun muhattap olmuyorsun kendini hep geri plana atıyorsun gibi sozler duyuyorum. Bize Gelen Misafirler benden yaşca cok buyuk Sohbetleri ilglimi cekmiyor Surekli hepsi Eşinden Cocuğundan kaynanasından kayınpederinden dert yanan ve dedikodu yapan insanlar.! Ben boyle sohbetlere girmeyi sevmiyorum. ama Surekli goze batıyorum Eşim hep aktif konuşkan vıdı vıdı konuşan biri olmamı istiyor yapamıyorum. Benim kişiliğim farklı olduğuna inanmaya başladım artık kendi kendimi Sorgular oldum İnsanmı Seciyorum acaba diye ama terazi kurduğumda hic bi insanı kucumsemediğimi hissediyorum. Ben Sessizce bi kenarda kitap okumayı siyasi programları izlemeyi seviyorum balık tutmayı seviyorum hayvanlarla uğraşmayı sevgimi paylaşmayı istiyorum.. Doğa Sporlarıyla uğraşmak bana son derece keyif veriyor uzun uzun yurumeyi seviyorum Birazda yalnız kalmak hoşuma gidiyor.. ama Cevremdeki insanlar bana Garipsin diyor ve garip garip bakıyor Sorun bende onlardamı anlayamadım...