merhabalar..
sorun eşim. uzun zamandır eşimde surekli uyku hali, iştahsızlık ve halsizlik var. sanki hic bişeyden mutlu olmuyor. hayattan hic bir amacı yok gibi oyledine yaşıyor. dun uzun uzun konuştuk. bana hic bi sebeb yokken mutsuz olduğunu hayattan zevk alamdığını hic bişey yapmak istemediğini soyledi.tam icinde bişeyler yapmak icin heveslendiğini ama yapsam nolcak diyerek ya da bir suru olumsuz şey duşunerek vazgectiğini ve vurup kafayı yattığını soyledi.bazen insanlarla konuşurken bile bi anda uzaklaşmak susmak hic bişey duşunmek istemiyormuş. ben gercekten analmıyorum. nasıl bi insan bu kadar umutsuz olur. sanki yaşayan bi olu eşim. maddi sıkıntılarımız var. ondanda etkileniyor sanırım. surekli bişey yapmak istese bile maaliyetini duşunuyor vazgeciyor. hayattan tat almıyor. bunu banada yansıtıyor. vardiyalı bi işte calıştığı icin birbirimizi cok sık gormuyoruz.o 8 saat 3 vardiyada calışıyor ben 11 saat gunduz calışıyorum ve coğunlukla evde yanlız oluyor ve yatmaktan başka yapacak bişey yok diyor. ben bu vardiyalı işinde etkisi olduğunu duşunuyorum ama o kabul etmiyor. 6 senedir aynı yerde calışıp daha once boyle olmadığını soyluyor.bu huzursuzluğu tum duzenimizi bozuyor. 3 yıllık evliyiz bebek istememize rağmen olmuyor. cunku eşim cinsel anlamda da cok isteksiz. o bile onun icin boş şeyler. hic bişey tat almıyor ben ne yapabilirim ki... :26: psikyatra gitmeyi de kabul etmiyor. eşim icin napabilirim. lutfen yardımcı olun onun yerine ben bi psikologla goruşsem ona bi faydam olur mu :26:cunku cok denedim onu psikoloğa gitmeye ikna edemedim