hocam tekrar antidepresan kullanmalı mıyım :(
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- hocam tekrar antidepresan kullanmalı mıyım :(
-
20-09-2022, 04:51:08merhaba sayın hocam, ben temmuzda aşırı kaygı yaptığım icin malesef ki gece gunduz calıştığım halde kpss'ye giremedim. ve bu durum benim psikolojimi yerle bir etti. yemek yiyemedm ne yesem cıkarır oldum 15 gunde 4 kilo kaybettim. psikiyatrist major depresyon ve yaygın anksiyete teşhisi koyarak paxera 20mg verdi ama tekrar cağırmadı. ben ilacları duzenli bi şeklde 3 ay kullandım bırakırken de yarım yarım bıraktım. ilac sonrası 15 gun birşeyim yoktu fakat o sıra sivilce tedavisi icin roaccutane kullanmaya başladım. Yalnız sivilce ilacına başladıktan 4-5 gun sonra kendimi tekrar kotu hissetmeye başladım. sanki bana veya cevremdekilere bişey olacakmış gibi hissediyorum surekli bi huzursuzluk var icimde, kalp atışlarım hızlanıyor. bazen sevdiklerimi gormek istemiyorum kendime bile tahammul edemiyorm kendime zarar verecekmişim gibi geliyor ama surekli değil bu belirtiler bişeyle uğraşmadığım ya da 3-4gunde bir. acaba tedaviyi erken mi bıraktım yoksa kullandığım sivilce ilacı depresyonumu tetiklemiş olabilir mi? tekrar antidepresan almadan atlatabilir miyim ki bunu? Yazın yaşadığım şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum şimdiden teşekkur ederim...