Buyuk bir cıkmaz icersindeyimmm.....
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Buyuk bir cıkmaz icersindeyimmm.....
-
20-09-2022, 04:50:40Oncelikle selam neresinden başlasam bilmiyorum arkadaşlar ama buyuk bir sıkıntı ve cıkmazdayım... 9 senedir lanet olasıca anksiyete ile savaşıyorum ve bu hastalık beni yedi bitirdi. bu rahatsızlık yuzunden kendime olan ozguvenimi yitirdim.. Mesleğim sağlık alanında ama ben mesleğimi yapmak istemiyorum. kpss calısıp yuksek bir puan aldım sırf atanmak icin yakındada atamalrım var ama ben istemiyorum 9 senedirde bu rahatsızlık yuzunden mesleğimden soğudum şimdi ne olum gormeye ne kan gormeye nede kotu şeyler gormeye yada sağlıkta calısan arkadaslarımın resimlerini dahi yani sağlıklı ilgili birsey gormeye dahı tahammulum yok anında psikolojık olarak tansiyorum duşuyor gozum kararıp basım donuyor carpıntım başlıyor mide blantısıda cabası ne yapacagımı şaşırdım okadar istemıyorum amacevrem atanacak gozu le bakıyor kimsede bilmiyor bu rahatsızlıgımı saklamaya calıstım egerkı atanırsam kendimi biliyorum yapamayacagımı ya gider istifa ederim bu daha kotu bunun okulunu okurken bu hastalıgım yoktu nerden bilebilirdim yasadıklarım benı bu hale getırdı okadar cok soğumusum ki kacgundur rahatsızlandım sırf tercih tarihi yaklastıkca bende duşundukce aklımı yitircem sanki bayılacak gibi hissediyorum kendimi birde ailem onları nasıl derimki tercih yapmayacam istemıyorum diye bu benı mahvediyor icimi kimseye dokemedim burda sişzinle paylaşabiliyorum ancak......... Buyuk bir cıkmazdayım ve bu beni mahfediyorrr aklımı yitirmekten korkuyorumm.... yorumlarınızı bekliyorummm(((