Lutfen bana da birşeyler soyleyin, cok yalnız hissediyorum kendimi,
Her gece yatarken ağlamak, sabah gozlerim şiş olarak uyanmak istemiyorum ama yapamıyorum da,
2 yıl once erkek arkadaşımdan ayrıldım ve hala unutamıyorum, 31 yaşında bekarım cevremdeki herkesin artık evlenip cocuk sahibi olması, benimse hayatımda kimsenin olmaması cok bunaltıyor beni, ve kendimi yalnız hissettiğimde o aklıma geliyor, duşunup duşunup ağlıyorum,kocaman bir boşluk oluşuyor icimde ,
Bu yalnızlığı gece ve sabah daha cok hissediyorum, gun icinde calışıyorum ama yinede cıkmıyor aklımdan
Beni cok kırdığını duşunup kızıyorum ,uzaklaştırmaya calışıyorum zihnimden ,butun olumsuz ozelliklerini duşunerek uyuyorum ama sabah ozleyerek ağlayarak uyanıyorum,
Karşılklı apartmanlarda oturuyoruz, her akşam eve gelmişmi arabasına bakıyorum, yada bir yere gittimi izliyorum, bazen sabahları işe giderken karşılaşıyoruz, işte o an cok daha kotu oluyorum, karnıma kramplar giriyor, elim ayağım titriyor ve ağlıyorum, gunaydın bile diyemiyorum,
Hergun cevrimdışı acıp msnde onu bekliyorum ama acıp konuşmayada cesaret edemiyorum, ben hala cok ozluyorum
butun bunlara engel olamıyorum,
Hic kimse bilmiyor bunları anlatamıyorumda, ama ben hala 2 yıl oncesindeyim, 2 yıldır tanıştıklarım oldu ama aklıma hep o geliyor ve devam edemiyorum,