aslında cıkmazdayım derken belki biraz abarttım .cunku ev gecindirmiyorum .27 yaşında bi bayanım babam cok şukur her turlu ihtiyacımızı karşılıyor emekli bi memur olarak.fakat insanın kendi parasının olması ayrı bi durum.ve arkadaşlarımın coğu calışıyor.yanlarına gidesim gelmiyor bazen kendimi kotu hissedeceğim durumlar olabiliyor.eleştiriyolar beni surekli herkes bişeyler soyluyor.nişanlım da bi bayanın mutlaka calışmasını evde pijamayla oturan boş birisi olmasını istemiyor.aslında ben okulu ilk bitirdiğim zamanlar pek onemsemiyordum ağırdan alıyodum biraz ama şimdi sıkıldım ve iş arayıp da bulamıyorum.kpss olmuyor cok yuksek puan almazsan.ama sanki benim sucummuş gibi evlenmek bile buna bağlı gibi artık.ne kadar zoruma gidiyo.ben galiba cok turk filmi izlemişim.nişanlımın bunu artık cok fazla dillendirmesi cok gercekci olması beni cok uzdu ve aramız bozuldu nerdeyse.eskiden hemen evlenmek isterdi erkekler sevdiği kızla.ustelik biz uzun zaman cıktık ve sonra nişanlandık.sanki bak ,iş bulmazsan evlenmeyiz evlenemeyiz deyince bana değer vermiyomuş gibi geliyo.aslında bunu konuştuk ama anlayamıyorum.ben de bayanların calışması gerektiğini duşunsem de ustume gelindiğini duşunup beni kolay kırdıklarını duşunuyorum.. evde pek iyi değil aile ortamım.yani iyi ama ustu kapatıldı sıkıntılarımızın sanki kimsenin konuşası yok gibi.ailece sessiz cekingen insanlarız zaten.babam da biraz otoriter ve sinirlidir.
okulum 2.oğretimdi akşamları cıkabiliyordum.okul bittikten sonra akşam gezmesi sanki yasak gibi oldu.babalardan sonra eve gelmezmiş bi kız.başıma bişey gelebilirmiş.hala anlaşamadık bu konuda.ben kacıp gitmek istiyorum.doğuyu bile yazdım kpss de ama cıkmıyor.psikoloğa gidecm haftaya ama ilac almayı sevmiyorum cok uyutuyo yan etkisi oluyo korkuyorum.psikatri dinlemiyo pek ben konuşmak istiyorum ve psikoloğa da gidemem o da pahalı oluyor.ne yapacağımı bilemiyorumm..bayağı bi hayatımın donum noktası gibi ..buyuyemedim hala cocuk gibiyim
cok uzattım belki ama yazdım iştee.kimsenin canının sıkılmasını istemem .cok şukur demeyi de bilmek gerek ..sadece biraz yardım almam gerekiyor galiba..