Merhaba
bir kac soru ve tavsiyenizi almak istiyorum.
Eşimde pasif agresif kişilik sorunu var sanırım okuduğum tum belirtilerin coğu eşimin davranışlarına uyuyor ve kendisi de kabul ediyor, insanlarla yuzleşmekten cekiniyor, fikirlerini acıkca beyan etmektense dolaylı yoldan ifade ediyor, kin besler gibi. Kolaylıkla kızıp alınabiliyor. Haksızlığa uğramış, anlaşılmamış hissini yaşıyor. Kucuk ricaları dunyanın en buyuk işi ve onu suistimal ediyormuşuz gibi goruyor, işler istediği gibi gitmeyince kırılgan ve coksinirli tepkiler veriyor. Tepkisini anında dile getirmeyip bunu cok sonradan cok başka şeylerle gosteriyor. Guvensizlik hissettiğini ve toplum icinde rahat edemediğini de soyluyor, ve ortalığı yakıp yıkıp sonra hemen sakinleşip duygusal bir kriz gecirir gibi oluyor.Bunun gibi bir suru şey var, pasif agresife cok uygun gibi gorundu bize.
. Bununla mucadele etmeye calışıyoruz. Bunu aşmak icin neler yapabiliriz? Genellikle rastladığım bilgiler hep bize yonelik, yani pasif agresiflerle nasıl yaşanmalı, onları kendinizden nasıl koruyabilirsiniz gibi. Ben bunun yerine bu durumunu kaldırmak istiyorum. Neler yapabiliriz, neler yapmamalıyız ? İlginiz icin teşekkurler
Pasif Agresif
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Pasif Agresif