uzun olucak ama lutfen okuyun arkaşlar benim şoyle bir ozelligim var bahsedicem umarım bana mantıklı yanıt verebilirsiniz yada sizde bu tur şeyler yaşıyormusunuz tavsiyelerde bulunursunuz yada ne duşundugunuzu soyleyin cok sevinirim ben cocuklugumdan beri hayal dunyası geniş biriyim ama gerceklik duygumdan asla kopmamışımdır ne kadar hayal kursamda gercekle hayali ayırtediyorum ama ben hep bişey izliyorum mesela bir film yada bir olay yaşıyorum yada birilerini goruyorum zıhnımde şipşak o sahne kaydoluyor ben gordugum bireyleri kendi hayalımle karıstırıp seneryo yazıyorum ve onu oynmaya gun ıcerısınde dusunmeye baslıyorum fılm ızler gibi uyumadan once bunu yapıyorum yada biran geliyor yine aynıyım dalmısım fılmın ıcındeyım ızlıyorum bazen karsımdakıne cevaplr verdıgımde oluyor ıcımden sızce gercekten bu sadece hayalgucumu yoksa bu kafamda bır noksanlık oldgunumu gosterıyor buyuk bır sorun olmdgnı blıyorum ama son zamanlrda dusundumde ben yıllrdır boyleyım normalmı sizce yorumlrnızı beklıorum bunu kabul etmem uzun surdu ama neden bunu yapıyorum bilmiyorum