a) uni.bitince işe başladım , iş hayatında duzen tutturamadım bi surede yaşadığım mobbing şu bu etkilerden iş hayatından tamamen soğudum, ama ailem uni okuyup yıllarca dirsek curutup işsiz kalmamı sorun yaptı ozellikle annem, 5-6 yıl calış, iş beğenmyorsun baskıları surdu,

b) sene 2009 hayatıma biri girdi, nişanlandım ,ozel sektordeydi, ben calışmıyordum yine, bana calış baskısı yaptı kadere bak bende calışmak zorunda değilim dedim, tartıştık yuzuğu attım

c) 1 yıl sonra yine biriyle tanıştım, memurdu, calış baskısı yoktu, evime bak filan diyordu, mantık evliliği yaptım adam bildiğin hasta ruhlu biri cıktı, boşanıyorum.

d) boşanma psikolojisi beni cok etkilemedi, cunku sevmediğim biriyle mantık evliliği yapmıştım ve cok kısa surdu, evliliğin ne olduğunu henuz anlamadan boşandığım icin sorun yaşamadım, ama kotu şeyler yaşandığı icin ailem icinde ve toplum icinde boşandığım şahıs ve yaptıklarından konuşulması beni cok rahatsız ediyordu tepkimi sozel dile getiriyordum.

e) 1,5 ay oncesine kdr buyuk problem yoktu , fakat iş konusu ve calışma konusundan ailemle sorun yaşayınca buyuk patlama yaşadım, ailede herkese kufur ettim( hayatımda hic yapmadığım ama ilk kez yaptığım bişey) ağır kufurler ve 10 gun odamdan cıkmadım, devamlı ağladım, vs.vs.

f) yaklaşık bu durum 1 ay kdr surdu aileme tepkim ama onların en basit sozlerine bile tahammullum kalmadı, bazen onlarsız bile hayatıma devam edebilirim gibi geliyor yani onlar bu dunyadan gocup gittiklerinde. Cunku daha oncede yalnız yaşamıştım hayatın nasıl bişey olduunu oğreneli epey oluyor.

g) babama da aşırı tepki veriyorum cunku cok kufurbaz aşırı tepki veriyorum onun her hareketine ve kendini duzeltmek icin hicbir şey yapmıyor. Boylede olecek galiba ama beni iyi evlatlıktan cıkardı kotu evlat yaptı habire gunaha sokuyor. Anne ise artık aklını başına aldı galiba cunku kesin ve net konuştum.

h) tekrar calışmayı duşunmuyorum cunku iş stresi cok sorun olduğu gibi psikolojimde musait değil ve aldığım para zaten asgarinin ustu oluyor bulunduğum yer kucuk bir il. Başka şehrler ise cok kulfetli ayrıca o gucu kendimde gormuyorum yoruldum artık, daha once başka şehirlerde calışmıştım. ( kirası , faturası bişey kalmıyor, o zaman neye calışıyorum ki diyorsun)

Pazartesi psikiyatr gidicem. Ofkeme sahip olamıyorum, aileme ise hakettiklerini duşunuyorum kimse yargılamasın yaşayan bilir, tepkimi nasıl azaltabilirim veya sorunum ne bilmiyorum, depresyon olduğum kesinde ekstra neyim var bilmiyorum buna ne denir bilmiyorum.

Tartışmalar sonrası cok kotu baş ağrıları cekiyorum.

-Uyku duzensizliğim yok, hemen uyuyorum, sabahları kalkmak istemiyorum , erken uyanıyorum ama (7-8 gibi) 10-11 e kdr yatıyorum.
-arkadaşlarımı azalttım, sadece telde konuşuyorum
-sigara , alkol yok, aksine alerjim vardır hepsine nefret ederim
-para ihtiyacı da duymuyorum, bana şunu bunu alın da demiyorum, bir corap mesela yıllarca giysem eskise yenisini al demiyorum yani luks veya ekstra duşkunluğum yok, azla yetinebiliyorum, zaten calışmadığım icin param da yok. Olmasınıda istemiyorum.

Benim son zamanlarda patlamam ve sonrasına hakim olamamam neyin ifadesidir??

Sizden yardım bekliyorum((

Sevgiyle kalın.