Merhaba Arkadaşlar ,

Evli ve 14 aylık bir oğlum var. Eşimi oğlumu cok seviyorum ama mutsuzum. Eşim serbest meslekte işleri cok durgun. Ben ozel bir şirkette calışıyorum. İşyerinde bir arkadaşımla aram iyi değil surekli dedikodumu yapıyor konuşmaya calışıyorum anlamıyor. patronlarımda onu tutuyor erkek diye herhalde fazla maaş alıyor onun işlerinide bana yaptırıyorla konuşuncada onu kıskandığımı duşunuyorlar. Calışmak istemiyorum ama calışmak zorundayım. Cunku kredi cekip ev aldık. Birde cocuğumun masrafları ustelik eşimin işleri iyi değil. 3 aydır krediyide odeyemedik. Cocuğum dunayaya geldiğinde 21 gun kuvezde kaldı 5 ay burnundan tedavi gordu masraf cok olunca işyerindende borc almıştım. Yani işyerinede borcum var. Her yerden borc fışkırıyor sanki nasıl yapıcağız ne olucak bilmiyorum. Eşim halledicem deyip duruyor ama hal olan birşey yok. Bunları neden yazıyorum. Cunku arkadaşımda yok kimseye anlatamıyorum. Yazınca belki rahatlarım diye duşundum. Arkadaşım yok cunku bu memlekete geleli 7 yıl oldu. Calıştığım işyerindede tek bayan olunca sabah akşam iş arkadaş edinemedim.
Cok sıkılıyorum daraldım artık beynim calışmıyor. Birşeyler yazarsanız belki biraz rahatlarım.

Hoşcakalın