Duşuncelerinizi bekliyorum arkadaşlar..
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Duşuncelerinizi bekliyorum arkadaşlar..
-
20-09-2022, 04:41:18Arkadaşlar son bir yıldır benim cok buyuk bir sorunum var. En başka cok onemsemedim bu konuyu ama artık rahatsız olmaya başladığım icin uye olup konuyu acmaya karar verdim. Ben cok hayalperest bir insanımdır. Hatta bazı geceler hayal kurmaktan uyuyamam bile. Ama son 1 senedir bu hayaller beni yormaya başladı. Cunku kendimi kurduğum hayallerin icinde hissediyorum farkında olmadan oyle hareket ediyorum hayal ettiğimde ki gibi konuşuyorum. Bu artık sosyal hayatımı gunluk yaşantımı etkilemeye başladı. Yolda yururken kendi kendime konuştuğumu ve bi adamın bana tip tip baktığını farkettim. Kendime geldiğim an o kadar kotu oluyorum ki sanki kotu bişey yaparken yakalanmış gibi. Bu bir hastalık mı yoksa bi rahatlama bicimi mi bilmiyorum ama beni zor durumda bırakıyor. Ben Epilepsinin bir turu olan Absans hastasıyım ve tedavi goruyorum. Topamax ve Lamictal ilaclarını kullanıyorum. Yan etkilerinde de bu tarz şeyler yazmıyor. Aranızda bu tur şeyler yaşayanlar var mı yada yakınlarınızda merak ettim. Yardımcı olursanız sevinirim...