Merhaba arkadaşlar cok sıkıntılıyım burada coğu arkadaşımın paylaşarak birşeyleri atlattığına şahit oluyorum umarım benden fikirlerinizi eksik etmezsiniz.Eskiden cok deli dolu biriydim ama artık bu yaşadıklarımdan cok mutsuzum:sinifsinif:
2,5 yıldır suren bir ilişkim var ama bu gidişle ne kadar devam edecek bilmiyorum. Paranoyak duşuncelere sahibim her hareketinde sanki birşeyler karıştırıyor gibi geliyor, gecmişimde başka biri tarafından aldatıldığım ve onun gecmişindeki yanlışları icin sanıyorum ona karşı cok guvensizim. birşeyler ust uste gelince sorularıma net cevaplar alamayınca direk duşunduğum kuşkuları yuzune soyluyorum (icimde hicbirşeyi tutamama gibi iğrenc bir huyum daha var) yoksa sen dunn gece eve gitmedinmi anneni arayıp sorayımmı gibi aslı olmayan ama beni rahatsız eden şeyler soyluyorum oda haliyle sinirleniyor. olmadığına bağıra cağıra soylemeye başlıyor bende guvensizliğimin onun davranışlarından kaynaklandığını soyluyorum ama haksız olduğumuda biliyorum. İnternette bir araştırma yaptım ve paronid kişilik bozukluğunun benim davranışlarıma uyduğunu buldum Acaba bende bu rahatsızlıkmı mevcut Yoksa tek başıma yada sizlerin yardımıyla aşabileceğim birşeymi lutfen fikirlerinizi eksik etmeyin. :bbo::a015:
Bende Paronoid Kişilik Bozukluğu mu var:(
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Bende Paronoid Kişilik Bozukluğu mu var:(