Merhaba.Kac gundur sorunumun cozumunu arıyorum bulamıyorum.en sonunda uye olmaya karar verdim.Oncelikle ben surekli gercek olmayan sesler duyuyorum.Mesela biri benim hakkımda iyi birşey diyor ben kotu algılıyorum ve birdaha o kişiyle konuşmuyorum.Yani bu olay benim arkadaşlıklarımıda etkiliyor.Birde surekli birinin aklımı okuyabileceğini hıssediyorum ve rahatca birşeyleri duşunemiyorum.Sonra bu aralar surekli arkamdan birilerinin gectiğini yada surekli arkamda birilerinin toplanıp kafamın arkasından bana baktıgını hıssedıyorum.Bazen durduk yere dışarıda bile olsam titreme geliyor.durduk yere moralim bozuluyor.ağlayasım geliyor.Sonra bir kitapla işim varsa kitabın koşesini karalamadan duramıyorum.Takıntı haline getirdiğim birsuru şey var.Biri bana birşey dediğinde yada kucuk bir olay oldugunda saatlerce bunu duşunuyorum ve kafamdan olmayan sahneleri ekliyorum ve dahada uzuluyorum.Kafamda surekli biri benimle alay ediyor.Ağlıyorum bazen.Kollarım kesik zaten.herkesin bunu gorduğunu ve kahkahalar attıgını falan gordum.ama bence gercek değil.Ve ben her ne kadar kabul edemesemde utangacım.Şunları yazarken bile titreme geliyor.bu arada şunlarıda soyleyeyim.bir bucuk ay once intahar ettim ama ailem kurtardı.Sanırım ruh halimden anlamışlar.Yeni bir hayata başlamışken bunların olması berbat birşey.Yorumlarınızı bekliyorum sizce benim sorunum ne?