ben 18 yaşında bi kızım lise sondayım..benim yaklaşık 3 senedir aynı sınıfta olduğum cok yakın bi kız arkadaşım var onunla cok yakınız yani yediğimiz ictiğimiz ayrı gitmez cok guzel vakit geciririz eğleniriz..fakat 7 ay kus kaldık ve bu sene tekrar barıştık zaten gecen senelerdede surekli kavga ediyoduk ve kavga hep benim kıskanclığımdan dolayı cıkıyodu diğer arkadaşlarımda vardı ama buna daha cok bağlandım.sevgilisiyle konuşması beni rahatsız ediyordu cok kıskanıyodum mesajlaşırken falan onunla gec yazınca trip yapıyodum onunla konuşuyo bana yazmıyo bana onun kadar değer vermiyor diye kısaca bunun yuzunden bi ara cok kotu kavga ettik ve 7 ay kus kaldık ve ben kustukten sonra yazın ilk defa biriyle cıktım onunla cıkarken o hic aklıma bile gelmedi havalara ucuyodum cıktığımı cok seviyodum arkadaşımı unutmuştum yani sonra ilişkim bitti sonra okul acıldı ben dayanamadım ona başkaları yaklaşıyodu buda bana dayanılmaz acılar veriyodu onu benden başkasıyla yakın gormek benim icimi cok acıtıyodu okula gitmek istemiyodum sırf onun yuzunden okuldan eve gelinceye kadarda ağlıyodum dayanamadım barışmak istedim ve barıştık.şuan aramız iyi ama dediğim gibi benim sorunum cok bağlıyım onu cok seviyorum etrafında bi iki tane yakın olduğu kişi var bu beni cok rahatsız ediyor tatillerde mesaj atıyorum cevap vermeyince şupheleniyorum acaba o kızlamı buluştu beraber takılıyolar benden habersiz diye bu duşunceler beni yiyip bitiriyo.ona oyle bi bağlanmışımki bu hastalıktan başka bişey değil utanıyorum bunu soylemeye ama erkek olmayı onun sevgilisi olmayı hayal ediyorum bazen..ama ben cok korkuyorum boyle olmak istemiyorum ona sarılmayı seviyorum parfumunun kokusunu seviyorum herşeyini cok seviyorum hayatımda kimseyi bu kadar sevmedim herşey onunla guzel ama o kadar sadece ilerisi yok asla cinsel bi yonelimle sevmedim onu o gozle bakmadım sadece keşke erkek olsaydım sevgilim olurdu hic bırakmazdım dedim o kadar ben eşcinsel olmak istemiyorum duşuncesi bile beni korkutuyo sadece cok seviyorum paylaşmak istemiyorum kıskanıyorum...ben cok caresizim ne olduğumu bilmiyorum lezbiyen olmak istemiyorum normal bir insan olmak istiyorum ben neyim yardım edin lutfen