Merhaba ablalarım.Yeni uye oldum buraya,14 yaşındayım.
Ve bir sorunum var.Dış gorunuş takıntısı.
Aslında kendimi cok guzel buluyorum.Yuzum yuvarlak kaşım gozum guzel bir kirpiklerim kısa.Burnum guzel dudaklarım biraz şekilsiz ama normal kalınlıkta.Şekilsizliği sanırım yanaklarımın şişkinliğinden.Yani anlıycağınız biraz sınav stresinde kilo aldım. :S Sonra saclarım uzun siyah kahkullerim var,beyaz tenliyim.
Diyceksiniz ki bize ne.Yani yuzumde oyle iğrenilecek hicbir uzuv yok ne kemikli burnum var ne uzun yuzum vs vs.
Ama nedense bazı kişiler ozellikle erkekler ozguvenimi oyle duşurduler ki.Artık dışgorunuşumden emin bile olamıyorum bazen ağlıyorum gecelerce.Psikoloğa gittim ama işe yaramadı.
Yani ne kadar iltifat alsam da teşekkur bile edemez oldum kendimi beğenemiyorum o iğrenc insanların beni kucumsemeleri gozumun onune geliyor : (
Diyceksiniz ki şukret,ediyorum.
Ailem ozellikle babam beni cok beğeniyor.Tuba Buyukustune benzetiyor hatta.Amacım ego tatmini değil.
Ama guzel olsaydım herkes kabullenmez miydi?
Mesela gecenlerde arkadaşlarımla konuşuyoduk işte birden hee x (ben) hee adriana bir sen ikisin falan dedi.Ben de evet problem mi dedim.Guzelmisin yani dedi oyle alaycı kahkaha attı ki.Ağladım mideme yumruk indi resmen.
Ama kız biraz dengesiz diğerlerine de tipsiz falan diyor.bi ders once de tarz olmuşsun dedi sonra kesiyorum seni falan dedi sorunlu.
bir cocuk da tipsiz iğreniyorum falan dedi.
Ya niye diyolar anlamıyorum ki
şu an kendimi cidden tipsiz aciz insanlar gibi hissediyorum hani olur ya.
ablam senin guzelliğin de boyle kabul gormeyebilir falan diyor ama ben herkes tarafından beğenilmek istiyorum.
ask fmde anonimler de diyordu hic guzel kızlara oyle demiyolar hem cirkin dedikleri insanlar gercekten cok cirkin
birisi yuzun olmasa guzelsin falan yazmış
ağladım ya.
saydım şimdiye kadar 32 kişi bana cirkin dedi anonimler dahil.
80 e yakın kişi de guzel buldu.inanmayan inanmasın oyle saplantı oldu ki saydım yazdım bunları.
30 kişi cok fazla.
demek ki cirkinim (