Sevgili K.K bayanları.... doktor değilim uzman değilim bilirkişi değilim... ama yıllardır kronik depresyondayım.....
coğu acılan konuyu okudum ama tek tek cevap yazmak cok zor olacaktı .. inşallah faydası olur....
stress- takıntılar - beklenmeyen durumlar - yeni iş - yeni ortam - evlilik - gebelik - arkadaşlık - aile - kilo - toplumdan kacma - konuşamama - korkular ( karanlık - yukseklik- gurultu- kalabalık - yanlızlık) arkadaş edinememe - dışlanma korkusu - aşağılık hissi- kompleksler - aşırı kıskanclıklar - size zarar vermeye başlayan hırs, ofke nobeti, kin, cekememe, duşmanlık hissi, - Aşk acısı - ayrılık acısı - kaybetme korkusu- umitsizlik- mutsuzluk hissi--
bir turlu mutlu olamama, huzursuzluk- size sevdiklerinize zarar gelecek korgusu- gecmişin pişmanlığı- geleceğin kaygısı- şimdinin sitresi......
hatırlayamadığım sayamadığım bir suru şeyyyy.......
sevgili arkadaşlarım... depresyon kanserli hucre gibi ... kara delik gibi... sinsice buyur anlayamazsınız ... bir anda icine alıverir sizi kurtulamazsınız....
tedavi şart... ilac şart ...arkadaşlar... Kanserin- gribin - veremin tum hastalıkların nasıl ilacı varsa Depresyonun da ilacı vardır.
Alışkanlıkmış bağımlılıkmış bırakamamaymış ... beni deli değilim , yok ben kendim aşarım, kafada bitirirsem buda biter ... değil arkadaşlar ... Nasıl ilacın yanında moral kansere iyi geliyorsa.... İlacın yanında kendine inanma ve atlatabileceğini duşunme de yardımcı bir fonksiyondur ama etken değildir....
gun gun sizi mutsuzluk hissi kaplıyor- bağımlılıklarınız artıyorsa- bir turlu olumlu duşunemiyor- uyumak - kaybolmak - yalnız kalmak - kacmak - gitmek - ucmak - yok olmak istemeye başlamışsanız lutfen doktora gidin ....
Cunku artık stresli yaşam gelişen teknoloji ve dunyaya ayak uydurmaya calışmak beyninizde mutluluk hormonu salgısını azaltmaktadır... Eğer yukarıda saydıklarımın cok başındaysanız ve hala sizi mutlu eden şeyler varsa o sebeplere yapışın ilacsız da atlatırsınız... ama 1 aydan fazla bu etkileri yaşıyorsanız yardım alın doktora gidin. Sizi mutlu eden şeylerle ilgilenin ..
kendiniz icin sevdikleriniz icin bunu yapmalısınız.. Siz mutsuz olursanız eşiniz cocuğunuz anneniz babanız arkadaşlarınız da mutsuz olur. yawaş yawaş kopmalar başlar sağlıksız mutsuz cocuklar gelir dunyaya... Kadınlar mutlu olursa tum ulke mutlu olur arkadaşlar....
Ben atlatmış ve mutluluktan ucuyor değilim... Veya bunları yaşamamış biriye dunya toz pembedir.. ben size dunyayı pembe gostermeye calışmıyorum.. Pembe tarafları gormeniz icin lazım olan şeyleri anlattım acizane.....
ilk zamanlar karamsarlıklarınız mutsuzluklarınız siniriniz sitresiniz 2 kat belki 4 kat artacaktır ... Ama ilacların veya tedavinin etki suresi en az 6 ay olduğunu soyluyor doktorlar...
Karakteriniz değişmiyor, aptallaşmıyorsunuz saflaşmıyorsunuz arkadaşlarım.. sadece kendinizi yıpratmamayı oğreneceksiniz.. İlac sebep Şifa Allahtan'dır.. Siz Sebebe Yapışın Şifayı Yuce Allahtan bekleyin dua edin sabredin... Mutlu hanımlar olalım inşallah...
sevgiler ......
Lutfen depresyonda olanlar olduğunu duşunenler olmaktan korkanlar okuyun....
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Lutfen depresyonda olanlar olduğunu duşunenler olmaktan korkanlar okuyun....