Arkadaşlar baska yazımda hastalıgımın ne oldugunu bilmediğimi soylemistim.sanırım bu haftasonu doktora gidiyorum ama artış gosteren davranıslarımı paylasmak istedim.benimle aynı seyleri yasayan varsa lutfen yardımcı olsun.oncelikle serviste otururken arkamda oturan kızın sacımdan bir parca aldıgını ve buyu yapacagını dusunuyorum ve elimde olmadan buna i9anıyorum.kızdan nefret edıp uzaklasıyorum.koridorda yururken herkesin bana iyi yada kotu laf attıklarını duyuyorum gercek olmadıgını biliyorum ama inanıyorum.ve inanırmısınız sonra o kısılerle tesadufen konustugumda hayalimdeki ses tonuyla aynı cıkıyor ses tonları.ne yapacagım bilmiyorum.birde artık yerımde oturamıyorum her yerım uyıusuyor.kalkmak istiyorum ama derste falan kalkamıyorum tabii.birde dun annem cay verdı.tadına baktım ve degısık geldı bana bi an şuphe duştu icime acaba beni sakinlestirmek icin caya birsey mi attı dıye.sonra sordum ve sadece şeker attıgını soyledı.ve gercektende uyku hali falan olmadı ama icimden hala onun icinde birsey olduguna inanmak geliyor.lutfen bilenler bilgilerini paylassın.