dun uzun zamandır beklediğim beni cok mutlu eden bir haber aldım.ama oyle boyle değil aşırı mutlu oldum.mutluluğun etkisinden donakaldım yani o derece.bugun ise beni cok uzen bir haber aldım.mutlu olduğum kadar uzuldum.yine şok oldum uzuntuden.cunku beklemiyordum boyle bir olayı.yani kısacası birgun aşırı mutluyken ertesi gun aşırı mutsuz oldum,bir anda zıt duygular arasında geciş yaptım.ve uzuntulu haberi aldığımdan beri icimde bir ofke var ama aynı zamanda halsiz hissediyorum.bugun oğlen 12de kalkmama rağmen bu saatte cok uykum geldi.birde cığlık atacak kadar ofkeliyim ama cığlık atmaya halim hic yok.aynı zamanda iştahımda kapandı.ne oldu bana?daha oncede sevindiğim,uzulduğum oldu tabiki ama bu seferki kadar tuhaf bir hal icine duşmemiştim.mantıklı duşunemiyorum.sevgi hissedemiyorum.iyi,guzel duyguları hissedemiyorum.guzel şarkılar dinliyorum anlayamıyorum.o şarkının hissettirdiği guzel duyguları onceden hissederdim bugun hissedemedim.tek hissediğim yorgunluk ve ofke.nedir bana olanlar?benim şimdi yaşadığım duygunun bir adı varmı?sizde boyle birşey yaşadınızmı acaba?
yalnız psikoloğa gitmek dışında cevaplar istiyorum...