Oneriye ihtiyacım var.
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Oneriye ihtiyacım var.
-
20-09-2022, 04:32:32Buraya yazıyorum cunku cevremde beni doğru duzgun anlayıp yardımcı olabilecek kimse yok. 19 yaşına kadar hic sevgilim olmamıştı, kimseye aşık olmamış, ciddi anlamda etkilenmemiştim. Sonra birisi cıktı karşıma aşık oldum. Tam aradığım insandı. Cok kolay bağlandım. İlişkimiz sadece 10 gun surdu cunku oğrendim ki başka bir ilişkisi varmış. Direk ayrıldım tabi. Hatta bu sırada bana gercekten sevdiğine inandığım birinide onun yuzunden kaybettim. Ama aklım hala onda. O kadar kısa surede nasıl boyle bağlanabildiğimi bilmiyorum. Cevremdekiler beni anlamıyorlar. Herkes aman boşver falan diyor. Boş vermeye calışıyorum ama hala sokakta yururken parfumu geliyor bazen burnuma yine hatırlıyorum. eskisi kadar uzulmuyorum ama artık aklıma gelmesin istiyorum. ruyalarımda gormek istemiyorum. ama olmuyor. Başkalarına aşık olmayı denedim ama yapamıyorum. Aslında onuda artık sevmiyorum ama tek istediğim artık aklımdan cıkması. Ruyalarımdan cıkması. Resmen takıntı falan oldu sanırım bende. Ne yapabilirim? Nolur yardım edin :44: