ben kimseyi eleştirmem kimse de beni eleştirsin istemem yani ama kucuk eleştirileri severim tabi .yani orneğin benim dişimde maydonoz varsa bunu soylesinki yanımdaki kişi etrafa da rezil olmayim.aynı şekilde ben de yaparım ama mesela bi arkadaşımın tazı spor takılmak seviyo oyle giymeyi ben ona ne bicim giyiniyosun biraz daha modern ol demem.ya da kırmadan soylerim soylersem de.insanlar kutt diye soyluyo.diyelim sacın olmamış kaşın olmamış.her şeye karışıp eleştiriyolar.heleki seni yumşak buldularmı dalga gecer gibi oluyo hatta sinir oluyorum.cevap vermiyorum.eleştiriye acık birisi dğeilim imajı cizmemek icin aama ben mi abartıyorum yumşaklıkta onlar mı bilemedim..psikologlardan dinlediğimi yapmaya calışıyorum eğer birini eleştireceksen 3tane de pozitif bişey soyleki seni ciddiye alsın bozulmasın.hm o zaman derki ne guzel beni uyardı eleştirisini dikkate alim.
ama dost acı soyler diye her laf da soylenmez ki.ben soylesem bozulurlar.ben de yapamıyorum.nolacak bu boylee..ayrıca kimse kotu bişey duymak istemez sanki herkes eleştiriye acık gibi ne var bunda diyor ama eminim ki biz soylesek daha cok bozulurlar...:26:
kırıcı eleştiri sevmiyorum ben mi tuhafım
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- kırıcı eleştiri sevmiyorum ben mi tuhafım