psikolojik mide şikayetleri..
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- psikolojik mide şikayetleri..
-
20-09-2022, 04:27:36mrb. kızlar gecen sene tamda bu zamanlarda mide şikayetlerim gunden gune arttı. tabi dahiliyeye gtitim en ağır mide ilacları kullandım pek bi fayda goremedim.endoskopi yapıldı butun ic organlara bakıldı bişey yok. sonunda 10 mg. bi antidepresan verdi dr. onu ictim ve butun şikayetlerim ggecti. ağzımda acı bi tat oluyordu, ne yesem su bile icsem zehir gibi acı geliyodu. midemde ekşime, bulantı gunden gune dayanılmaz hale gelmişti. 6 ay bu ilacı kullandım. sonra bıraktım. bıraktığımda şikayetlerim devam ederse bırakmadan devam et dedi dr. ama 4 ay oncesine kadar hicbişikayetim yoktu. şimdi tekrar başladı aynı şikayetler. ilac kullanmak istemiyorum ama bununla da nasıl başa cıkacam bilmiyorum. cok buyuk problemlerim, sıkıntılarım yok cocuktan sonra biraz bunaldım işte cabuk sinirleniyordum ona tahammul edemeyip hemen bağırıyordum. ikinci bir cocukta istiyorum. ilacı kullanırsam ne zamana kadar kullanacam, bıraktığımda hamile kalırsam yine aynı şikayetler başlarsa naparım? ilaca başlamamak icin direniyorum ama şuan hic bir sıkıntım yok aslında ama yinede mideme vuruyor işte anlamış değilim. bana bi akıl verin varmı benzer durum yaşayan aranızda?