Selam arkadaşlar
aslında sorum cok kısa internetten bir cok yoruma baktım bende cok ciddi olmayan bi tramva sonrası kaygı bozukluğu ve depresyon başladı 20 gun once bazı gunler delireceğeimi zannediyordum zamanla bunu kontrol etmeyi ceşitli yontemlerle ustesinden gelmeyi oğrendim ama gun icinde ozellikle sabahları uyanınca aşırı umutsuzluk hayattan soğuma dehşet guvensizlik hissediyorum bunların hepsi tramva sonrası oluştu zamanla azalmakta gibi sankii ya da alıştım mı bilmiyorum. sorumsa şu: ilac kullanımına başlamayı duşnuyorum ama bırakması cok sorun oluyoormuş artık bu yorumlardan o kadar etkilendim ki ilac icince cok huzursuz oluyorum ilacım citoles ve 4 yarım aldım bırakayım mı bilmiyorum zamanla iyileşir mi yoksa elimde olmayan kaygılar mı kullanmazsam takıntıalarım artar mı cok kararsızım tecrubesi olanlar yadım edebilir mi duacınız olurum.
depresyonu bir kez yendim şimdi anksiyete + depresyonu da ilacsız yenebilir miyim?
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- depresyonu bir kez yendim şimdi anksiyete + depresyonu da ilacsız yenebilir miyim?