merhaba..burada yeniyim. İnceledikten sonra bir yardımı olur umuduyla yazıyorum. Eşim iki yıl kadar once birine ilgi duymaya başladı. Ben hisseder hisetmez sorduğumda inkar etti. Bu yıl icinde de olayı ortaya cıkardım. Kısa bir donem karşılıklı yaşamışlar. Aşık olduğunu, bir hata olduğunu , gececeğini soyledi.
Ama o lafın ustunden cok zaman gecmesine rağmen goruştuğunu oğrendim. Karşı taraf beni aradı. Eşimin kendisine ısrar ettiğini kendisinin istemediğini soyledi. Gizlice tel. konuşmalarını incelediğimde kadının doğru soylediğini anladım. Eşim ona ne kadar aşk dolu mesaj gonderiyorsada da o kufur ve lanetlerle geri donmuş. Eşime niye boyle yapıyorsun dediğimde kendisini tutamadığını soyledi. Her gun iciyor. Sonra da ona mesaj yağdırmaya başlıyor. Ne aile hayatımız kaldı ne de başka birşey. Tehdit ediyorum icersen bu evden gidersin diye yine iciyor. Her akşam sarhoş, elinde telefon... kadın telefonunu acmayınca telefonları kırıyor. kac tel. kırdı bilmiyorum. Anti depresan kullanıyordu onu da bıraktı. Surekli olumden bahsediyor.
Ben zaten onu icimde bitirmişim ancak devamli sarhoş ve bunalımda olması yuzunden evden kovamıyorum. Gecen gece eve almadım .Gidip bir yerde kaza yapacak da cocuğumun yuzune nasıl bakacağım diye eve aldım tekrar. Cıldırmak uzereyim.
Lutfen bana bir akıl verin
eşimin saplantısı ile başedemiyorum
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- eşimin saplantısı ile başedemiyorum