Merhaba arkadaslar,
Aslinda buraya yazmak icin onceden yazimi hazirlamistim,fakat bir baktim sorunlarimin
yarisini bile yazmadan kac sayfa olmus. Bu yuzden buraya sorunlarimi kisaca anlatmakistiyorum. Belki bana yardimedebilirsiniz,ya da moral verebilirsiniz. Ilk once kendimden biraz bahsedeyim. Ben 26 yasindayim ve yurtdisinda dogup buyudum. Okulda hep iyi bir ogrenci oldugum icin herkes benden universiteye gitmemi bekliyordu.Okuldan iyi bir ortalama ile mezun oldum fakat istedigim bolume basvuramadim,cunku herkes bana onu okursan issiz kalirsin, onu okuyupta ne olacaksin deyip durdular. Benim zaten ozguvenm yok denilecek kadar az. Korkup basvurmadim. Onun yerine ablamin baskisi olmak uzere psikoloji bolumune ve baska bir bolume daha bas vurdum. Kisa sure sonra tabii ki mutsuz oldum.Gitmek istemedim uniye.(Uniye gitigim zaman migdem bulaniyordu) Fakat herkesten sakladim. Gizli gizli agladim. Ta ki gitmemeye baslayinca annem babam farkina vardi. Kiyamet koptu. hepimiz cok uzulduk. ben simdi hala uniye kayitli olmama ragmen, okula gitmiyorum. Fakat ne yapacagimida bilmiyorum. Artik ne olmak istedigimi ne yapmak istedigimi hic bilmiyorum ve en onemlisi HERSEYDEN korkuyorum. Bu en basit sey olsa bile. Bu yuzden butun gun evde odamda duruyorum.hic disariya cikmiyorum.Millet uniyi soracak diye. Arkadaslarimda yok. Yani uniyi birakip calisam,calismaktan korkuyorum. Ama ayni anda onceden burs almisligim oldugu icin borcumda var . Ne yapacagimi bilmiyorum. Ama en cok kendim dahil, ailemi hayal kirikligina ugrattigim icin ve su gecmis son 6-7 senemi bos yere harcadigima uzuluyorum.gelecekte nasil yasamimi surdurecegim bilmiyorum. Etrafimdaki herkesin basarilarini gorunce ben uzuluyorum.
Aslinda daha ayrintili yazi hazirlamistim ayrintilarla fakat cok uzun oldu bu yuzden ozetledim
-ne olacagimi,ne yapacagimi bilmiyorum
-oz guvenim yok
-kendimi yalniz hisediyorum
-herseyden korkuyorum
Gelecegimden endiseliyim,universite yuzunden hayatim mahv oldu
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Gelecegimden endiseliyim,universite yuzunden hayatim mahv oldu