Arkadaşlar 23 yaşındayım.Despresif bir yapıya sahibim ben yani sonradan ortaya cıkmış bir şey değil.Kendimi bildim bileli.Universitede 3. sınıf olacağım bu sene ama dersler hala 3 gorunumlu 1,5.Derslere konsantre olamıyorum bunun icin deşarj olmak gerekiyor ama yok.2 senedir uyuyamıyorum antidepresanlar kullanıyorum ama pek değişen bir şey olmuyor ilacsız uyuyamıyorum ilacla da nadiren.İntihar duşuncesi benim icin her zaman bir alternatif.Arkadaşlarım var ama şoyle kimseyle oturup adam gibi dertleşemiyorum hep onların sorunlarını dinliyorum.Ailem deseniz oylesine.Bunu onlara tehdit ya da dikkat toplamak icin soylemiyorum kesinlikle ama intihardan bahsediyorum inanclı biri olduğum halde ciddi ciddi duşunuyorum.O kadar caresiz ve savunmasızım ki. Hep aklımda ama hic onemsemiyorlar ilgi sıfır.Anca birbirleriyle boğuşuyorlar surekli tartışma bıktım onlardan.Oturduğum şehirde okuyorum. Bu şehri terk etmek başka bir şehre yerleşmek istiyorum. Buralı olan da olmayan da hep olumsuz duşunce icinde.Onların da soğumamda payı var. Zaten sevmiyordum şu son zamanlarda iyice soğudum nefret ediyorum.Kacmak istiyorum buradan.Hep evde hep evde.Usandım bıktım her zaman her konuda kendimi cok sıkan biri oldum.Nasıl kurtulurum bu durumdan bilemiyorum.Arkadaşlar cağırırsa dışarı zorla gidiyorum.Hobi dinmeye bile mecalim yok odamda oylece oturuyorum.Yorgunum cok.Nasıl kurtulurum bu durumdan ne yaparım bilmiyorum.