Arkadaşlarım dualarınıza inanamayacağınız kadar cok ihtiyacım var. Kopekler gibi acı cekiyorum.

Psikiyatriye gitmek zorunda kaldım artık Panik Ataklarım oluyor CİPRALEX kullanıyorum. İnanın o biraz yaşayabilmemi sağlıyor.

Arkadaşlarım ben 8 ay boyunca cok iğrenc bir şekilde aptal yerine konmuşum.
Ben hayatımda bir ilişkiye cok zor bir şekilde başlarım.
2,5 yıl aradan sonra bir adamla tanıştırdı beni lise arkadaşım.
Bu sefer olacak dedim. Olmalı dedim. Herşey super olucak dedim.
Tum kırgınlıklarımı atlatacağım dedim ve başladım.
Keşke başlamasaydım arkadaşlarım. Okadar cok bağlandım okadar cok sevdimki.
Abisiyle tanıştım. Yiğenleriyle tanıştım. İş arkadaşlarıyla tanıştım. Calııştığı firmalarla tanıştım.
O benim kardeşimi, kuzenlerimi ve iş arkadaşlarımı tanıdı.
Hayaller kurdum. Cok şey paylaştım. Cok mutluydum beee. Cokkk.
Sonra birgun aynı odada oturduğum bir abim beni cağırdı yanına sen benim kardeşim gibisin uzulmeni asla istemiyorum diye.
Bu iş arkadaşım enişteyisyle konuşmuş. Bizim kızın erkek arkadaşına verde işlerini yabancıya gitmesin. O kazansın tamam demiş oda.
Firma adını sormuş. Adam donmuş kalmış. İyide o adam EVLİ 13 yaşında kızı var demiş.
İnanmadım arkadaşlarım konduramadım yalan cıktsın die dualar ettim. Ama gercekmiş hatta benim hayatıma girerken karısı
hamileymiş. Beni nasıl bir pislik icine cekmişler. Cok ağladı. Zorla evlendim 17 yaşında ben hic sevmiyorum istemiyorum.
Cocuklar nasıl oldu onu bile bilmiyorum. Yabancı maddeler kullanıyormuştu hepsini bende bitirmiş. Ozamanlar olmuş.
Sen herşeyimsin beni asla bırakma. İnan herşey guzel olacak dedi. Okadar cok seviyordumki bırakamadım.
Bir kac goruşmeden sonra aslında anlattığı gibi olmadığını gordum. Derhal tum bedduaları ederek bıcak gibi kestim.
Ama şimdi gayet mutlu olduğunu duyuyorum. Olmasını istemiyorum.
Cunku ben bunu oğrendikten tam 40 gun sonra tam 20 kilo birden verdim. Yemek yiyemez oldum. Hicbirşey icemez oldum.
Harap bitap oldum. Bu ailemede yansıdı. Annem yuzunde sıkıntıdan yaralar cıktı. Babam hastalandı. Kardeşim psikolojik olarak coktu
Bana bunları yaşatanın hic mutlu olmasını istemiyorum. Ahım cok buyuk. Onun yuzunden belkide hicbirzaman evlenemeyeceğim
mutlu olamayacağım. Hep yaralı olarak kalacağım. İlac inanın cok etkili. Kalbim alev alev yanıyor. Ama onu
takamıyorum kafama yapamıyorum. İlacı aldıktan 2 saat sonra gulucukler atıp duruyorum. Ama icim kan ağlıyor. Ben bu adamın
yanmasını herşeyini kaybetmesini istiyorum. Cunku başka bir kızında hayatını karartmasını benim gibi olmasını istemiyorum.
Sizde dua edin cok ceksin. Asla iki yakası bir araya gelmesin. İşi gucu hic rast gitmesin. Tepe taklak olsun.
Başkalarının canını yakamasın. Tam tersi o yansın.

Hepinize şimdiden cok teşekkur ederim. Dualarınızı esirgemeyin benden.