Arkadaşlar Abimin Bir Rahatsizliği Var Beni Icten Ice Yakiyor
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Arkadaşlar Abimin Bir Rahatsizliği Var Beni Icten Ice Yakiyor
-
20-09-2022, 03:37:25Merhaba Biliyorum Ki Her Kapinin Araliğinda Bi Vesile Bi Umut Vardir.bende Bi Vesile Olursunuz Diye Bi Sorunmu Sizlere Anlatiyorum.uc Kardeşiz Ablam Abim Ve Ben.abimin Ayaklarinda Bi Hastalik Var.yillardan Beri care Bulmuya calişiyorus Ama Her Bi Doktor Kapisi Bunun caresi Yoktur Diyerek Yuzumuze Kapatiliyo.ama Ben Biliyorum Ki Derdi Veren Allah Dermaninida Vermiştir.abimin Yaşi 25 Olduğundan Dolayi Istemiyo Artik Bi Doktora Gitmek Zaten Gitmek Doktor Kalmamiştir.kendisi Parmak Ucalrinda Yuruyo Yuruduğu Zaman Topoğunu Yere Veremiyo Yurume şekli Hafif Bozulmuş Ayakta 2 Dk Sabit Duramiyo.bilmiyorum Bu Hastaliğindan Dolayimi Nedir Icine Kapanik.diğer Butun Sağliği Yerinde şukurler Olsun.ama Istiyorum Ki Tedavisi Olsun cunku Abim Bi Erkek Bi Baba Olucak Bi Ev Gecindiricek Bi Karisi Olucak Istiyorum Ki Cve Rabbime Herzaman Duada Bulunuyorum Ki Bi Devasi Olsun.belkide Bunlari Yazmam Bi Vesile Olucak Lutfen Arkadaşlar Eğer Bu Rahatsizlikla Ilgili Bi Bildiğiniz Varsa Lutfen Yazin.cunku Annem Bi Anne Olarak Yureği Yaniyodur.inş Hayirli Cvplar Verirsiziniz.saygilarimla.