Mucizelere inanır mısınız?
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Mucizelere inanır mısınız?
-
20-09-2022, 03:34:03Evet benim yaşadıklarım bir mucize idi.İlk oğlum dunyaya geldiğin zaman bundan tam 24 yıl once,cok sevinmiştik.Oğlum dort yaşına gelince kardeşi olsun dedik.İstanbul gibi yerde doktorum kan grubunu oğren gel deyince doktora da gitmedim.Doğumdan sonra beni cağırdılar ve kan uyuşmazlığımızın olduğunu soylediler.Tam 17 gun ikinci oğlumun sabahlara kadar başında bekledik.Bunyesi gucluymuş sarılığı atlattı.Tam 10 yıl sonra bir kızım oldu.5yıl sonra bir oğlum daha.ben ARh(-), cocuklarım ARh(+) anlayan anlar bunun nasıl tehlikeli bir durum olduğunu.Ve ustelik yalnızca ikinci doğumdan sonra bana rogam adlı iğneyi vurdular.Son doğumdan sonra cocuğuma bakandoktor bey dedi ki, diğer cocuklarınız sağlam mı? Evet dedim. Bana donup dedi ki;Ben 30 yıldır hastanelerde doktorluk yaptım bu şekilde kan uyuşmazlığı olup da iğne yapılmadan sağlam cocuklara sahip olan kimseyi gormedim.Bu bir mucize olmalı dedi.Ben yıllar sonra bunun ciddi birşey olduğunu anlamış bulundum.Cunku kader beni hic zorlamamıştı.Şu an aklıma geldikce hep şukrederim Rabbime. Siz siz olun hamile olduğunuz zaman asla kontrollerinizi ihmal etmeyin.