Merhabalar..
kızlar benim sorunum sivilce.. yani ben oyle sanıyorum. bu ikisi birbiri ile alakalı mı bilmiyorum ama kasıklarımda sivilce oluştu. daha doğrusu epilasyondan sonra sağ kasığımda minik bir sivilce cıkmıştı onu sıktım ve buyudu. sivilcenin altında bir kutle oluştu ve biraz uzun sure kaldı ancak sıkıp icindeki iltihabı tamamen boşalttığımda yok oldu. aynı şekilde aynı asığımda 2 sivilce daha cıktı. iclerinde sert kutleler var, ucları yok.(dışa cıkık değilller bakınca hic şişlik yok sertlik icte) ucları oluştuğunda ve sıkıp tumu ile boşalttığımda yok oluyorlar.(o zaman icte sertlik de kalmıyor eskiye donuyor) sol kasığımda da bi tane cıktı (yine ilk once kucuktu sonra ben sıktım buyudu kitleleşti sonra tumu ile sıkabildiğimde yok oldu) sizce bu bir hastalık belirtisi misir yoksa alelade sivilceler midir?
bir de beni asıl endişelendiren sol goğusum.. ağustos ayında sol meme ucumda acıma vardı. sonra ne oldu diye bakarken banyodan sonra (hehalde deri yumuşamıştı)iltihap cıktı icinden ama ben iceride sivilce oluşmuş gibi hissettim.hafif sertlik vardı diğerine gore ve 1 2 gune de gecti ama bu surede diğer goğusumden de şeffaf akıntı geldi. (adetin 3. gunuydu herhalde normalmiş o zamanlar) ancak dun yine aynı şey oldu=( yine aynı rahatsızlığı hissettim ve yine cok az (yani bir sivilceden cıkabilecekten fazla değil) iltihap cıktı o kadar hatta gecen seferkinden de azdı. şimdi acısı ve sertliği dune gore az. ama diğer goğus ucum da biraz acıyordu adet olmama rağme. başına hic buna benzer şeyler gelen oldu mu? normalde goğus ucunda sivilce cıkar mı?(dışarıdan gozukmuyor ama) bu ayın sonuna kadar hic boş vaktim yok ve doktora gidemiyorum o yuzden belki siz bir fikir vereiblirsiniz diye umdum=( :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5
Bu cıkanlar nedir??
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Bu cıkanlar nedir??