merhaba hanımlar yaklaşık iki yadır yaşadığım şehirde gitmediğim doktor kalmadı bir sonuc alamıyorum.bu konuda bilgi bulabilirseniz sevinirim.
bundan 3 ay once boğazımda yanıklarda oluşan su toplaması gibi bir şey oluştu.ve bu yutkunmamıda zorlaştırıyor.sırt ustu yatıp uyuyamaz duruma geldim.başka hic bir belirtisi yok ne ateş ne ağrı vs. hic bişeyonce kucuk bi iltihaplanmadır diyerek sağlık ocağına gittim bana antibiyotik verdi 15 gun sonra gecmezse uzmana git dedi gecmek ne kelime azdı.bir uzmana gittim bir suru tetkikler tesler vs.faranjit dedi gene antibiyotik verdi.15 gun sonra yine daha yutkunamaz bi şekilde gittim.bu kez bide cekmeyi deneyelim o sıvıyı dedi.bir şırınga aracılığıyla aldılar 2 gun cok rahattım sonra tekrarladı.bu kez uzman beni bir prof.a yonlendirdi.başladıar incelemeye biri ole diyo biri bole diyo yok hic biri tam teşhiş koyamadı.en sonunda oradaki dokudan ornek alıcaz dediler onada ben yanaşmadım.ama gittikce kotuleşmeye başladı.
nolur bilgisi olan yada yardım edebilcek bir doktor tanıyan varsa yazsın. bana bir care bulun.senağlama
Yutkunma zorluğu
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Yutkunma zorluğu