Merhaba arkadaşlar....bende bir suredir devam eden (yaklaşık 5-6 ay gibi) ve sebebini tam olarak bilmediğim bir titreme durumum var...sebebini bilmiyorum dedim cunku sebebi heyecandan mı yoksa bir hastalık mı gercekten bilmiyorum....

Arkadaşlarımın veya işte birarada calışmakta olduğum insanların yanında ellerim hep titriyor,bunu belki farkediyorlar,belki de farketmiyorlardır...fakat bildiğim bir şey varsa o da benim bu durumdan cok rahatsız olmam....bu titrememin sebebini kendimce sorguluyorum,acaba heyecanlanıyor muyum diye...fakat bazen hic heyecanlanacak bir durum yokken bile,en sakin ortamlarda bile yaprak gibi titrediğimi hissediyorum..inanın o kadar rahatsız edici bir durum ki....mesela gecen gun arkadaşlarımı davet etmiştim....cay gotururken ve pasta servisinde ellerimin titremesini gormeliydiniz....daha oncesinde boyle bir durumum yoktu...olmadığı icin şimdi bu kadar rahatsızım zaten..

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum....sebebi ne olabilir sizce?...ve neler yapmam gerekir?...cevaplarınız icin şimdiden teşekkur ediyorum....