Arkadaşlar merhaba, maalesef kanser hastalığı icinde bulunduğumuz donemde cok fazla, nerdeyse her aileden bir kişi hasta denilebilecek kadar yaygın.
Arkadaşlar benım annemin lenf bezlerinde nodul var başka deyimle tukuruk bezi kanseri.
uc seri amilyat gecirdi bir radyo bırde kemoterapı aldı ama yinde tekrarlıyor yanı kotu huylu denilen cinsinden. en son erkan topuz hocadan randevu aldım. taaa yazın 7. ayda randevu aldım ve aralık ayına verebildiler ancak. neyse guc bela gittik hocaya, cok rahatlatan bir yapısı var. goztepe medical park ta calışıyor şimdi 350lira muayne ucreti var kızlar. allah yardımcımız olsun. neyse ondanda alığımız sonuc artık amilyat olamaz cunku boyun bolgesindeki sinirler uc amilyattan dolayı cok zedelenmiş. kemo onerdi ama onuda annem red ediyor.
şimdiki konu aslında annemın raporunu incelerken gordum ağrı kesici morfinli bant kullanabilir yazmışlar. cunku normal yada kuvvetli ağrı kesici ilaclar kesinlikle ağrısını kesmiyor annemin. bu bantlardan kullanan varmı kendisinde yada yakınlarında bir bilgi verirmisiniz lutfen. dr 25 ml lık olanını yanı en az morfinli olanı yazdı aldım ama ağrıyı yarı yarıya kessede tam yok etmiyor. bilgisi olan varsa yazarsa cok sevinirim.
allh hepimizin yardımcısı olsun.
Onkoloji - Kanser ve Turevleri Ağrı kesici morfinli bant hakkında bilgisi olan bakabilir mi?
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Onkoloji - Kanser ve Turevleri Ağrı kesici morfinli bant hakkında bilgisi olan bakabilir mi?