arkadaslar ben uzun zamandir burada uyeyim , bir kac defa herhalde rahatsizligimdan anlatmistim... simdi yine anlatmayi dusundum ve simdiki halimi size aktarmak istedim...

yine ayni eskiden oldugun Kalbim arada sirada carpiyordu (kalp atisi birden 150 ile 180 arasi)
iki sene bir kalp uzmanina gittim o bana spor yapmami onerdi ve fazla stres yapmamami..

neyse bende baska bir uzmandan ayni aciklamayi almak icin doktor degistirip baska bir doktora gittim ... oda bana bir alet verdi ve kalbim hizli carptiginda onu kaydetmemi soyledi bende bunu uyguladim ve bugun doktorda randevum vardi oraya gittim.

bana kendisinin suphelendigi hastaligi 100% oldugunu acikladi buda oyle birseymiski hani iki ciplak eletirik kablosunu birbirine degdirirsen kivilcim cikarya benimde kalbimde oyle birsey meyadana geliyormus.
bunun tedavisi ise kucuk bir ameliyat dedi bu da disardan bir laser ameliyati ile gerceklestiriliyormmus.
Viyanada bir hastahaneye sevketti , onumuzdeki hafta icin ilk randevumu aldim oradan gidip bir ilk konusma ve danisma icin.

bakalim orada bana neler soylerler, tam olarak hemen bu ameliyati yaptirsammi bilmiyorum yada baska bir doktora dahami gitsem kararsizim:sm_confused:

benim durumumda olan varmi yada oluda iyilesen varmi ? buradan paylasirsaniz sevinirima.s.